Τα δημοφιλή προϊόντα

deliveryin

Δωρεάν αποστολή προϊόντων

Topsafe NEW Εντομοαπωθητικό περιλαίμιο για σκύλους

Εντομοαπωθητικό περιλαίμιο για σκύλους για προστασία από ψύλλους, τσιμπούρια, ακάρεα, σκνίπες, κουνούπια και μύγες

Σε απόθεμα

10,00 €

Εντομοαπωθητικό περιλαίμιο για σκύλους για προστασία από ψύλλους, τσιμπούρια, ακάρεα, σκνίπες, κουνούπια και μύγες

Αποτελεσματική απώθηση της σκνίπας  η οποία μεταφέρει από σκύλο σε σκύλο το παράσιτο της λεϊσμανίασης (Καλααζάρ), και ένας φυσικός τρόπος προστασίας του σκύλου σας , από ψύλλους, τσιμπούρια, ακάρεα, ψείρες και κουνούπια.

Με ΔΥΟ δραστικές ουσίες φυτικής προελεύσεως

Φτιαγμένο σώμα περιλαιμίου από υλικά υψηλής αντοχής, ατοξικές δραστικές ουσίες και αποτελεσματικές.

Το περιλαίμιο Topsafe NEW αποδεσμεύει σταδιακά τις εντομοαπωθητικές ουσίες που έχει ενσωματωμένες στα συστατικά του πλαστικού του, με αποτέλεσμα, δράση που διαρκεί στο χρόνο και ειδικά σχεδιασμένο ώστε ακόμα και όταν βραχεί να έχει την ίδια εντομοαπωθητική δράση (ανεπηρέαστο από το νερό).

Η δράση των δύο συστατικών φυσικής προελεύσεως, geraniol και margosa, είναι συνεργιστική και δημιουργούν μια αποτελεσματική, φυσική ασπίδα προστασίας 


Ο συνδυασμός του περιλαιμίου Topsafe NEW μαζί με το Topsafe spray, προσφέρει τη μέγιστη δυνατή προστασία κατά της σκνίπας.

Διάρκεια δράσης: 4 μήνες

ΔΕΝ επηρεάζεται από το νερό

Επιτρέπεται η πώληση του και από καταστήματα τροφίμων και φαρμακεία σε ιδιαίτερους χώρους (ράφια, προθήκες κλπ.) μαζί με απορρυπαντικά αλλά μακριά από τρόφιμα, καλλυντικά και φάρμακα.

Δεν απαιτείται άδεια για την πώλησή του
Αριθμός Εγκρίσεως : TΠ19-0229/16-6-2016

 - Κυκλοφορεί παράλληλα και σε νέα 100% χάρτινη, ανακυκλωμένη εξωτερική συσκευασία, 100% βιοδιασπώμενη και φιλική προς το περιβάλλον.