Τα δημοφιλή προϊόντα

deliveryin

Δωρεάν αποστολή προϊόντων

ΠΑΓΙΔΑ ΚΟΥΝΟΠΙΩΝ BG- HOME

 
 
 
ΦΥΛΛΑΔΙΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
 
 

Το BG-Home είναι η νέα παγίδα ειδικά σχεδιασμένη για εσωτερικούς χώρους

Η παγίδα κουνουπιών Biogents "BG-Home" είναι μια υψηλής απόδοσης και φιλική προς το περιβάλλον παγίδα για εσωτερική χρήση που στοχεύει κουνούπια που εισέρχονται και ξεκουράζονται στο σπίτι.

Η παγίδα είναι ιδιαίτερα ελκυστική για το κουνούπι της ασιατικής τίγρης ( Aedes albopictus ) και το κουνούπι κίτρινου πυρετού (ή δάγκειου πυρετού) ( Aedes aegypti ), τα οποία δεν είναι μόνο ενοχλητικά, αλλά μπορούν επίσης να μεταφέρουν ασθένειες που απειλούν τη ζωή. Τα κουνούπια της ασιατικής τίγρης και του κίτρινου πυρετού βρίσκονται κυρίως στην περιοχή της Μεσογείου και σε υποτροπικές και τροπικές χώρες όπου μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες όπως ο δάγκειος πυρετός, το chikungunya ή το Zika.

Επιπλέον, η παγίδα μπορεί επίσης να προσελκύσει άλλα έντομα που εντοπίζονται στο σπίτι σας.

    Για εσωτερικούς χώρους

    Υψηλά ποσοστά λήψης

    Στοχεύει κουνούπια τίγρης και άλλα ιπτάμενα έντομα

    Δεν χρησιμοποιεί τοξικές χημικές ουσίες

    Ευχείριστος 

Πατενταρισμένη τεχνολογία

Η μέθοδος σύλληψης της παγίδας βασίζεται στην ίδια πατενταρισμένη τεχνολογία σύλληψης όλων των παγίδων αναρρόφησης Biogents. Το BG-Home μιμείται τον τρόπο με τον οποίο οι μυρωδιές παρουσιάζονται από ένα ανθρώπινο σώμα:

Η Biogents έχει αναπτύξει και κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα τεχνητό ανθρώπινο άρωμα, το BG-Homescent. Αυτό το άρωμα, που είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τα κουνούπια της τίγρης και του κίτρινου πυρετού, διασκορπίζεται από την παγίδα σε ένα λοφίο που μοιάζει πολύ με αυτό που παράγεται από έναν άνθρωπο.

Επιπλέον, μέσα στην παγίδα, μια θερμαινόμενη επιφάνεια σε θερμοκρασία σώματος παρέχει ένα επιπλέον ελκυστικό ερέθισμα για τα κουνούπια. Ένα υπεριώδες φως προσελκύει επιπλέον έντομα.

Τέλος, για ένα κουνούπι, το μαύρο χρώμα της παγίδας είναι επίσης οπτικά ελκυστικό.

Η προσέγγιση των κουνουπιών δελεάζεται πιο κοντά από όλα αυτά τα ελκυστικά στοιχεία και στη συνέχεια συλλαμβάνεται και εναποτίθεται στη βάση της παγίδας όπου αφυδατώνεται.

Ένα διαφανές παράθυρο σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την παγίδα και να υποδεικνύει πότε είναι ώρα να αδειάσετε την παγίδα.